Wil je eindelijk wel eens wat rust en ontspanning?

Me-Time Moments

Tijd voor Me-Time Moments!

Toen ik na mijn vlucht weer enigszins tot rust kwam, was ik echt niet zomaar weer ontspannen. Ik verlangde er enorm naar, maar wat ik ook deed, het werkte niet. Ik bleef alert. Ik had het gevoel de hele tijd ‘aan’ te staan en ik sliep vaak niet heel diep.

Herkenbaar?

 

Niet gek natuurlijk als je een lange tijd achter elkaar stress hebt gehad. Stress verhoogt je cortisol spiegel en je adrenaline niveau. Het heeft wat tijd nodig om die weer omlaag te krijgen. Maar… met enkel ‘tijd nemen’ kom je er meestal niet. Velen blijven wachten op de ontspanning, maar het komt je niet aanwaaien. Je moet er iets voor doen. En dat betekent niet dat je keihard moet gaan werken om dit voor elkaar te krijgen. Want ‘moeten’ en ‘hard werken’ gaan niet echt goed samen met ‘ontspannen’.

In Me-Time Moments help ik je om je weer te leren ontspannen.

In deze video leg ik je er iets meer over uit:

Kun jij je op dit moment nog niet zodanig ontspannen als je zou wensen?

Dan is Me-time moments een perfecte training voor jou!

In enkele minuten per dag ga je steeds meer en dieper ontspannen.

 

Hoe heerlijk zou dat zijn ?

 

In 10 dagen leer ik je:

N

Wat jij kunt doen om je vanaf nu steeds vaker en dieper te ontspannen

N

Hoe je van deze me-time momenten een gewoonte maakt

N

Waarom ontspannen tot nu toe niet is gelukt

N

Hoe je je brein kunt stimuleren waardoor ontspannen makkelijker gaat

N

Hoe je om gaat met storende gedachten

N

Hoe je kunt om gaan met eventuele emoties

En dat alles in zeer korte lesjes: Me-Time Moments 😀

Wat krijg je?

y

4 leuke, korte audio’s die je helpen ontspannen. Zowel ademhalingsoefeningen als visualisaties. Je kunt zo’n audio bijvoorbeeld doen voordat je gaat slapen zodat je drukte van de dag even helemaal achter je kunt laten.

5 video’s met oefeningen waarmee je direct kunt ontspannen én uitleg over hoe het in je lijf en hoofd werkt, zodat je daar je voordeel mee kunt doen.

Flink wat korte (en een paar langere ☺️) maar wel zeer effectieve oefeningen die je dagelijks kunt doen. Heb je kinderen? Die kunnen veel oefeningen gewoon mee doen! De oefeningen brengen je rust en meer ontspanning. Of zorgen er voor dat ontspannen beter gaat lukken. Deze oefeningen dagelijks doen heeft een positief effect op de rest van je dag.

Uitleg en tips over van alles dat invloed heeft op kunnen ontspannen.

En als bonus krijg je ook nog:

$

Een heerlijk ontspannende Yoga Nidra van 40 minuten

En:

$

Een fantastische shake sessie, waarmee je alle stress, onrust en drukte dagelijks even van je af kunt schudden.

En:

$

Mijn persoonlijke (live!) ondersteuning. Omdat ontspannen soms bijvoorbeeld emoties oproept. Of omdat je je plots frustreert en het relaxen dan niet lukt. Tijdens de 10 dagen dat je de mails van mij ontvangt, mag je me 24/7 appen, waarna ik je even verder help. Je hebt dus even 10 dagen de luxe die al mijn ‘VIP klanten’ een heel jaar hebben. Ik ga dit maar tijdelijk bij dit programma aanbieden want de tijd die je van mij hierbij krijgt is natuurlijk in geen verhouding met de prijs.

De investering voor dit alles is namelijk maar… € 24,20.

Voor nu dan, omdat de training net nieuw is. En je omdat je er nog eventjes op moet wachten, voordat je toegang krijgt.

Zodra de training beschikbaar wordt (binnen een paar weken), gaat de prijs omhoog.

Is dit iets voor jou?

Me-Time Moments

Schrijf je dan nu direct in!

Vul hieronder je gegevens in en klik op de knop Verzenden.

Je ontvangt dan binnen een paar minuten een mail in je mailbox. Check eventueel even je spam.

Als je je gegevens hieronder achterlaat, ga je er tevens mee akkoord dat ik je regelmatig een e-mail stuur met nog meer kennis en adviezen omtrent herstellen na een lange periode van stress vanwege  een ongezonde, toxische relatie en huiselijk geweld.

Je kunt je natuurlijk op elk moment uitschrijven.

Dit zeggen anderen

 

“Miranda is oordeelloos, ze gaat niet mee in de negatieve vibe, ze luistert met een kritische noot. Heeft mij enorm geholpen en gesteund doordat ze begrijpt wat ik doormaak zonder veel te zeggen.”

“Miranda luistert, is meelevend en door haar ervaring kan zij je ook respectvol de spiegel voorhouden.”

“Miranda oordeelt niet en laat je in je waarde. Heel fijn om met haar te kunnen sparren.”

“Miranda: Integer, puur, to the point, warm, realistisch.”

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.