Begrijp jij dat je jezelf als de VIP (Very Important Person) mag gaan zien in je eigen leven? Nadat je jezelf jaren lang hebt genegeerd en anderen belangrijker hebt gemaakt dan jezelf? Nadat je één of meer ongezonde relaties achter de rug hebt?

Dan is dit programma voor jou! Mijn VIP programma. Omdat jij je eigen VIP mag worden! Het is helemaal oké dat het je nu vaak nog niet lukt jezelf op de eerste plaats te zetten. En het is prima dat jij nog vaak negatief over jezelf denkt en veel twijfelt of piekert. Dat het leven zwaar voelt.

Ik leer je graag hoe dat komt en hoe je dit kunt omzetten. Zodat je uit de overlevingsmodus komt en er ruimte ontstaat om je vrij te voelen, lol te hebben, te genieten en ontspannen. Een heerlijk leven te leven. Eindelijk!

Wil jij dit?

Schema Oude toestand VS Nieuwe toestand | www.mirandasiebel.nl

In dit VIP programma gaan we samen een (half) jaar zeer intens aan de slag op de momenten die jij kiest:

N

Je mag me altijd appen, 24/7. Daardoor kunnen we direct handelen als je je minder fijn gaat voelen en hoef je het dan niet alleen te doen.
Ik ben er als jouw mentor (of buddy) wanneer jij dat nodig hebt.

N

Je mag zelf LIVE afspraken inplannen in mijn agenda. Dan ontmoeten we elkaar online via Zoom op die momenten die jou het beste uitkomen en gaan we samen aan de slag.

N

Je kunt altijd in mijn online leeromgeving, die vol staat met oefeningen en lessen die jou kunnen ondersteunen in je proces. Een leeromgeving waar steeds weer nieuwe masterclasses, visualisaties, oefeningen en lessen aan worden toegevoegd.

N

Je bent welkom bij de groeps(thema)bijeenkomsten of kunt deze terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Mijn VIP programma is een zeer exclusief programma. Ik heb een zeer beperkt aantal plekken, zodat ik gegarandeerd iedereen de aandacht kan bieden die deze fantastische transformatie nodig heeft.

Heb je interesse in dit programma?

Dan kun je het onderstaande formulier invullen.

logo Google Forms

En maak vervolgens direct een afspraak voor een matchcall!

Dit programma is geschikt voor jou als je:

$

een kei bent in het aanvoelen van de wensen en verlangens van anderen en je makkelijk aanpast aan anderen

$

merkt dat je bevestiging nodig hebt van anderen. Het is erg geruststellend als je weet dan iemand anders vindt dat je het goed hebt gedaan. Als dat uit blijft, kun je aan jezelf gaan twijfelen.

$

vaak piekert en maar blijft denken over wat je hebt gedaan of gezegd (was dat wel oké?) of al aan het denken bent over wat je moet gaan doen of zeggen. Keuzes maken is niet je hobby en je voelt je regelmatig schuldig.

$

eigenlijk niet goed weet wie je bent en wat je wilt. Je eigen grenzen voelen is voor jou niet vanzelfsprekend en ruimte innemen ook niet.

$

de lat hoog legt en perfectionistisch bent. Zelf heb je vaak het idee dat je helemaal niet goed presteert, je ziet je eigen tekortkomingen zeer helder. Maar intussen begin je wel te snappen dat anderen jou anders zien dan jijzelf en dat je wellicht te streng bent in de beoordeling van jezelf.

$

boosheid en conflicten vreselijk vindt.

$

je soms best krachtig voelt maar ook regelmatig erg klein en kwetsbaar. Waarbij de emoties je dan soms overspoelen.

En…

Als je deze ‘oude’ toestand graag wilt transformeren naar een ‘nieuwe’ toestand zónder keihard te gaan werken, te pushen en te moeten (omdat dit niet gaat werken). En als je bereid bent jezelf écht te gaan leren kennen en accepteren en van jezelf te gaan houden.

“Jarenlang heb ik keihard aan mezelf gewerkt.

Ik ging van therapeut naar therapeut en reflecteerde me suf. Ik wilde herstellen en zou zo snel mogelijk mijn leven omkeren nadat ik 16 jaar in een ongezonde relatie was gebleven en daar met veel moeite uit was ontsnapt.

Er was een burn-out nodig om me stil te zetten en te gaan beseffen dat ik nooit mijn droom van een ontspannen leven zou bereiken als ik mezelf zo zou blijven afmatten. Ik paste de mechanismen die ik in mijn ongezonde relatie had gehad, eigenlijk nog steeds toe op mijzelf en mijn eigen leven.

De zelfkritiek, het mezelf op de tenen dwingen, mezelf klein maken in contacten met anderen, conflicten vermijden… ik deed het nog steeds en ik wist nog steeds niet wat ik nu eigenlijk echt wilde en wie ik was.

Ik moest het niet zoeken in mezelf steeds meer aanleren, maar ik had juist los te laten. Ik moest mezelf niet verbeteren maar mocht mezelf accepteren. Ik moest het niet buiten mezelf zoeken maar de juiste antwoorden bleken in mezelf te zitten. Ik mocht gaan voelen, mijn intuïtie weer serieus gaan nemen en vooral van mezelf gaan houden. Niet zomaar gedaan, maar het bleek wel eindelijk een weg die leidde naar waarheen ik wilde: ontspanning, rust, eigenwaarde.” 

Miranda Siebel
VIP badge | www.mirandasiebel.nl

Dit zeggen anderen

“Miranda is oordeelloos, ze gaat niet mee in de negatieve vibe, ze luistert met een kritische noot. Heeft mij enorm geholpen en gesteund doordat ze begrijpt wat ik doormaak zonder veel te zeggen.”

“Miranda luistert, is meelevend en door haar ervaring kan zij je ook respectvol de spiegel voorhouden.”

“Miranda oordeelt niet en laat je in je waarde. Heel fijn om met haar te kunnen sparren.”

“Miranda: Integer, puur, to the point, warm, realistisch.”

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.