Je hoeft het niet alleen te doen!

Samen programma van Miranda Siebel

SAMEN 

Je wilde een fijne relatie, een leuk leven, een mooi gezinnetje. Dat liep helaas heel anders.

Je relatie bleek absoluut niet gezond. Het heeft flink wat tijd gekost voordat je zag dat wat er gebeurde niet normaal was. Je partner haalde je omlaag, vernederde je, maakte je belachelijk en wellicht werd je geslagen of hadden jullie seks tegen jouw zin.

Nu is de relatie gestopt, maar je voelt dat dit nog niet het einde is. Je partner is duidelijk van plan dit ‘spel’ van je te winnen. En jij zult boeten. Terwijl jij alleen maar rust wilt en een veilig thuis voor je kinderen.

Jij bent super alert, slaapt niet goed en je emoties overvallen je soms. Je probeert alle ballen hoog te houden en trekt het liefst een glimlach naar de buitenwereld, maar het is zwaar en je bent enorm moe. Je zou het liefst willen dat dit allemaal verdwijnt. Maar helaas… Je moet een scheiding door en er moet een omgangregeling komen.

Je voelt je soms heel klein en machteloos. Er is weinig van je over. Helaas voelt je (ex) partner dit perfect aan. En in je contact met de instanties kan jouw zelftwijfel ook heel nadelig doorwerken. Voor jou én voor de kinderen.

Lastig hè?

 

Je weet best hoe je het wilt, maar het voelt vaak zo anders…

Hoe zou het voor je het niet langer alleen hoeft te doen? Als je altijd iemand hebt om op terug vallen. Iemand die je begrijpt, zonder dat je veel hoeft uit te leggen.

Hoe zou het zijn om ondersteund te worden bij alles dat je nu doormaakt? Zoals: hoe communiceer je met je (ex) partner? Hoe kom je zo veel mogelijk los van hem? Hoe communiceer je met hulpverleners? Wat bespreek je met je kinderen? Maar ook: hoe ga je om met je heftige emoties?

Zou je het fijn vinden om jezelf en jouw situatie steeds beter te gaan begrijpen?

En zou je graag willen leren hoe je in je huidige leven kleine aanpassingen kunt maken, waardoor er steeds iets meer rust en stabiliteit ontstaat en jouw nieuwe leven steeds meer vorm krijgt?

En wat zou je er van vinden als je niet hoeft te kiezen uit 1 vorm van therapie of begeleiding zoals PMT, schematherapie, NLP, opstellingen, energetische therapie, enzovoort? Maar dat je gebruik kunt maken van een mix hiervan, passend bij jou en jouw situatie!

Dát alles kan!

Als je SAMEN aan de slag wilt.

 

Als je deel neemt aan SAMEN, dan krijg je zes maanden lang:

N

Wekelijks de mogelijkheid om alles met me te bespreken wat jij wilt. Dit kan tijdens mijn inloopspreekuur.

N

Maandelijks een interactieve groepsworkshop of een masterclass waarin je van alles leert over jezelf, jouw gedrag en je interactie met anderen. Dit gaat je enorm helpen om je steviger te voelen.

N

24/7 toegang tot een leeromgeving waarin alle workshops én ondersteunende oefeningen die we hebben gedaan terug te vinden zijn. En nog meer.

N

Me-time moments: audio’s en video’s met ontspannende oefeningen. Beschikbaar per oktober 2023.

N

De training Communiceren met je ex en de instanties. Beschikbaar per november 2023.

N

En natuurlijk ben je welkom in de community ‘Leven na geweld” en bij de Survivor§uites (groepsbijeenkomsten) 

Tijdelijk krijg je hier extra bij:

N

Mijn 24/7 bereikbaarheid: je mag me op elk moment een appje sturen. Ik reageer vaak zeer snel. Ik ben er voor je zodra jij het even niet ziet zitten, je vervelend voelt of iets wilt overleggen.

N

Maandelijks een 1-op-1 sessie van 45 minuten met mij, waarbij we samen aan de slag gaan met hetgeen jij nodig hebt. Dit komt in plaats van de groepsworkshops. Je plant de afspraak zelf in in mijn agenda op een moment dat het jou uit komt.

L

Wat je op dit moment in dit programma krijgt is ontzettend veel. Zonder dat de prijs omhoog gaat. Liever ontvang ik van jou feedback op dit programma, zodat ik dit telkens weer kan verbeteren.

Op dit moment is de investering € 1210 voor 6 maanden

Betalen in termijnen is mogelijk

Heb je interesse in dit programma?

Vul dan hier het onderstaande formulier in.

logo Google Forms

En maak vervolgens direct een afspraak voor een matchcall!

Het SAMEN programma is geschikt voor jou als je

$

op dit moment in een zeer onrustige situatie zit, nadat je ongezonde, toxische relatie is gestopt

$

graag ondersteuning wilt en begrijpt dat je dit niet alleen hoeft te doen

$

open staat voor persoonlijke groei, waardoor je je situatie al snel beter aan zult kunnen

$

je écht voor de belangen van jezelf (en je kinderen) wilt gaan, ook al heb je wellicht nog geen idee hoe je dit kan doen

$

openstaat voor hulp en advies

SAMEN past niet bij jou als je

alleen maar wilt praten over hoe vervelend je ex partner is en dat niemand je begrijpt

niet wilt reflecteren en niet om kan gaan met feedback, tips of hulp

niet bereid bent om in jezelf te investeren

Ik werk alleen met mensen waarbij ik het gevoel heb dat mijn hulp meerwaarde zal hebben.

“Als ik had geweten dat dít het resultaat zou zijn, had ik dit veel eerder gedaan. Dan was veel ellende voorkomen en had het me jaren gescheeld.

Ik vind het super belangrijk mijn ervaring te delen met iedereen die net als ik een ongezonde relatie of huiselijk geweld heeft meegemaakt. Besef je goed: enkel met zelfreflectie en keihard werken kom je er niet, sterker nog, de kans is groot dat je steeds verder van jezelf verwijderd raakt. 

De zelfkritiek, het mezelf op de tenen dwingen, mezelf klein maken in contacten met anderen, conflicten vermijden… ik deed het nog steeds en ik wist nog steeds niet wat ik nu eigenlijk echt wilde en wie ik was.

Ik moest het niet zoeken in mezelf steeds méér aanleren en aan mezelf sleutelen, maar ik had juist los te laten. Ik moest mezelf niet verbeteren maar mocht mezelf accepteren. Ik moest het niet buiten mezelf zoeken maar de juiste antwoorden bleken in mezelf te zitten.

Ik mocht gaan voelen, mijn intuïtie weer serieus gaan nemen en vooral van mezelf gaan houden. Niet zomaar gedaan, maar het bleek wel eindelijk een weg die leidde naar waarheen ik wilde: ontspanning, rust, eigenwaarde.” 

Miranda Siebel

Samen programma van Miranda Siebel

Dit zeggen anderen

 

“Miranda is oordeelloos, ze gaat niet mee in de negatieve vibe, ze luistert met een kritische noot. Heeft mij enorm geholpen en gesteund doordat ze begrijpt wat ik doormaak zonder veel te zeggen.”

“Miranda luistert, is meelevend en door haar ervaring kan zij je ook respectvol de spiegel voorhouden.”

“Miranda oordeelt niet en laat je in je waarde. Heel fijn om met haar te kunnen sparren.”

“Miranda: Integer, puur, to the point, warm, realistisch.”

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.