Wil jij je direct ontspannen en weer energie voelen?

Miranda Siebel

Kampioen in transformeren!

Miranda Siebel

Ontspannen… je hebt amper meer een idee hoe dat voelt zo lang is het geleden.

Je leven raast maar door, je komt amper aan jezelf toe. En als er dan eens tijd is kom je niet tot rust.

Super frustrerend is dat.

Je wordt steeds vermoeider en er loop van alles mis in je leven.

Vandaag of morgen stort je nog in…

Ik wil weer kunnen ontspannen!

Hoe zou het zijn als

N

Je weer heerlijk kunt ontspannen op elk moment dat jij dat wenst?

N

Je heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt?

N

Je zelfs tijd voor jezelf overhoudt, zodat je leuke dingen kunt doen?

N

Je lekker veel energie voelt en zin hebt in de dag?

Hoe zou dat zijn?

Heerlijk toch?!

Vraag dan meteen deze audio aan. Je hoeft alleen maar te gaan liggen en te luisteren naar mijn stem. Liefst elke dag.

Het is een Yoga Nidra. Ik ben er fan van!

Terwijl jij alleen maar ligt te luisteren, gebeurt er van alles in je hoofd en de rest van je lichaam waardoor je diep ontspant. En hoe vaker je het doet, hoe meer effect het heeft. Het is een mooie manier om je lichaam weer te laten herinneren hoe ontspannen voelt.

Je krijgt deze waardevolle audio gratis van mij.

Ik ben heel benieuwd wat deze audio voor jou gaat doen!

Als je hieronder je gegevens invult, dan krijg je de link van deze ontspannende Yoga Nidra in je mail.

Vergeet niet op de knop VERZENDEN te klikken 😉

Door hier je gegevens achter te laten, ga je akkoord met het verzenden van de Yoga Nidra naar je mail en vind je het goed dat ik binnenkort bij je check hoe de audio voor jou werkt. Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig extra tips via mail. 
Je kunt je hier op elk moment direct voor afmelden.

Mijn mail kan in je spam terecht zijn gekomen. Check daarom je spam als je maar niks van me ontvangt.

Testimonials

“Miranda is oordeelloos, ze gaat niet mee in de negatieve vibe, ze luistert met een kritische noot. Heeft mij enorm geholpen en gesteund doordat ze begrijpt wat ik doormaak zonder veel te zeggen.”

“Miranda luistert, is meelevend en door haar ervaring kan zij je ook respectvol de spiegel voorhouden.”

“Miranda oordeelt niet en laat je in je waarde. Heel fijn om met haar te kunnen sparren.”

“Miranda: Integer, puur, to the point, warm, realistisch.”

Ik wil weer kunnen ontspannen!

Door hier je gegevens achter te laten, ga je akkoord met het verzenden van de Yoga Nidra naar je mail en vind je het goed dat ik binnenkort bij je check hoe de audio voor jou werkt. Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig extra tips via mail. 
Je kunt je hier op elk moment direct voor afmelden.

Mijn mail kan in je spam terecht zijn gekomen. Check daarom je spam als je maar niks van me ontvangt.

Mijn laatste blogberichten

Vind je het fijn om meer van me te lezen?

Lees dan mijn blog!

Als je plots hebt wat je nooit dacht te krijgen…

Vandaag is mijn trouwdag. En het doet me echt wat merk ik. Wellicht ook juist omdat ik zoveel diepe gesprekken heb gevoerd de afgelopen weken met vrouwen die zoveel hebben meegemaakt. Alle verhalen raken me. En dat gaat verder dan het geweld. Het gaat over de strijd om gezien te worden voor wie je eigenlijk bent. Je bedoelt het zo goed, en hij begrijpt het niet. Het gaat over het “waarom” en de antwoorden die nooit zullen komen. En over het vertrouwen dat kapot is. De angst dat een volgende partner wellicht weer eenzelfde masker zal hebben: die mooie man die uiteindelijk een monster blijkt te kunnen worden.

“Wat ben jij een moedige vrouw!”

"Wat ben jij een moedige vrouw!" Ik ben weg gegaan uit een ongezonde relatie samen met twee kleine kinderen. Ik heb weer een leven opgebouwd na veel sh*t te hebben opgeruimd. En ja, ik durf daar over te spreken… Dát vindt men moedig. “Wat ben jij een moedige vrouw”...

Ik wil weer kunnen ontspannen!

Door hier je gegevens achter te laten, ga je akkoord met het verzenden van de Yoga Nidra naar je mail en vind je het goed dat ik binnenkort bij je check hoe de audio voor jou werkt. Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig extra tips via mail. 
Je kunt je hier op elk moment direct voor afmelden.

Mijn mail kan in je spam terecht zijn gekomen. Check daarom je spam als je maar niks van me ontvangt.

Beluister mijn podcast

Vind je het fijn om te luisteren?

Luister dan naar mijn podcast!