Wil jij je direct ontspannen en weer energie voelen?

Miranda Siebel

Kampioen in transformeren!

Miranda Siebel

Ontspannen… je hebt amper meer een idee hoe dat voelt zo lang is het geleden.

Je leven raast maar door, je komt amper aan jezelf toe. En als er dan eens tijd is kom je niet tot rust.

Super frustrerend is dat.

Je wordt steeds vermoeider en er loop van alles mis in je leven.

Vandaag of morgen stort je nog in…

Ik wil weer kunnen ontspannen!

Hoe zou het zijn als

N

Je weer heerlijk kunt ontspannen op elk moment dat jij dat wenst?

N

Je heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt?

N

Je zelfs tijd voor jezelf overhoudt, zodat je leuke dingen kunt doen?

N

Je lekker veel energie voelt en zin hebt in de dag?

Hoe zou dat zijn?

Heerlijk toch?!

Vraag dan meteen deze audio aan. Je hoeft alleen maar te gaan liggen en te luisteren naar mijn stem. Liefst elke dag.

Het is een Yoga Nidra. Ik ben er fan van!

Terwijl jij alleen maar ligt te luisteren, gebeurt er van alles in je hoofd en de rest van je lichaam waardoor je diep ontspant. En hoe vaker je het doet, hoe meer effect het heeft. Het is een mooie manier om je lichaam weer te laten herinneren hoe ontspannen voelt.

Je krijgt deze waardevolle audio gratis van mij.

Ik ben heel benieuwd wat deze audio voor jou gaat doen!

Als je hieronder je gegevens invult, dan krijg je de link van deze ontspannende Yoga Nidra in je mail.

Vergeet niet op de knop VERZENDEN te klikken 😉

Door hier je gegevens achter te laten, ga je akkoord met het verzenden van de Yoga Nidra naar je mail en vind je het goed dat ik binnenkort bij je check hoe de audio voor jou werkt. Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig extra tips via mail. 
Je kunt je hier op elk moment direct voor afmelden.

Mijn mail kan in je spam terecht zijn gekomen. Check daarom je spam als je maar niks van me ontvangt.

Testimonials

“Miranda is oordeelloos, ze gaat niet mee in de negatieve vibe, ze luistert met een kritische noot. Heeft mij enorm geholpen en gesteund doordat ze begrijpt wat ik doormaak zonder veel te zeggen.”

“Miranda luistert, is meelevend en door haar ervaring kan zij je ook respectvol de spiegel voorhouden.”

“Miranda oordeelt niet en laat je in je waarde. Heel fijn om met haar te kunnen sparren.”

“Miranda: Integer, puur, to the point, warm, realistisch.”

Ik wil weer kunnen ontspannen!

Door hier je gegevens achter te laten, ga je akkoord met het verzenden van de Yoga Nidra naar je mail en vind je het goed dat ik binnenkort bij je check hoe de audio voor jou werkt. Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig extra tips via mail. 
Je kunt je hier op elk moment direct voor afmelden.

Mijn mail kan in je spam terecht zijn gekomen. Check daarom je spam als je maar niks van me ontvangt.

Mijn laatste blogberichten

Vind je het fijn om meer van me te lezen?

Lees dan mijn blog!

“Wat ben jij een moedige vrouw!”

"Wat ben jij een moedige vrouw!" Ik ben weg gegaan uit een ongezonde relatie samen met twee kleine kinderen. Ik heb weer een leven opgebouwd na veel sh*t te hebben opgeruimd. En ja, ik durf daar over te spreken… Dát vindt men moedig. “Wat ben jij een moedige vrouw”...

Ik ben zo enorm moe!

Ik ben zo enorm moe!   Ik ben moe. Mega moe… ik kan niet meer en toch blijf ik gaan… Slapen doe ik amper, zo onrustig is mijn hoofd. Van alles flitst er voorbij als ik mijn ogen sluit. En dat start direct weer als ik een beetje wakker word. Elke dag weer sta ik...

Ik schaam me!

Ik schaam me!   Ik was een slachtoffer van huiselijk geweld en ik schaam me ervoor!   “Waarom schaam jíj je?” vroeg een man me tijdens een meeting. “Het was toch niet jouw schuld? Die ander moet zich schamen.” Ik begrijp hoe hij denkt. Maar de realiteit is...

Ik wil weer kunnen ontspannen!

Door hier je gegevens achter te laten, ga je akkoord met het verzenden van de Yoga Nidra naar je mail en vind je het goed dat ik binnenkort bij je check hoe de audio voor jou werkt. Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig extra tips via mail. 
Je kunt je hier op elk moment direct voor afmelden.

Mijn mail kan in je spam terecht zijn gekomen. Check daarom je spam als je maar niks van me ontvangt.

Beluister mijn podcast

Vind je het fijn om te luisteren?

Luister dan naar mijn podcast!