Hoezo herstellen? Ik zit nog middenin de onrust!

“Hoezo herstellen? Ik zit nog middenin de onrust!”
Dat hoor ik nog wel eens als ik praat over herstellen na je ongezonde, toxische relatie. En oh, wat herken ik dit. Want het woord ‘herstellen’ kwam niet in me op, toen ik net weg was uit die relatie. Dat kon ook niet, want mijn brein had het veel te druk met een hele lading andere dingen.

Miranda Siebel

door | 29 jul 2023 | Blog

“Hoezo herstellen? Ik zit nog midden in de onrust!”
Dat hoor ik nog wel eens als ik praat over herstellen na je ongezonde, toxische relatie. En oh, wat herken ik dit. Want het woord ‘herstellen’ kwam niet in me op, toen ik net weg was uit die relatie. Dat kon ook niet, want mijn brein had het veel te druk met een hele lading andere dingen. Allemaal dingen waar ik me eigenlijk liever niet mee bezig hield en wat me tonnen energie kostte, zoals:

–        mailtjes en berichtjes van mijn (toen nog niet) ex man;
–        het voorbereiden van mediation sessies waar ik altijd mega tegenop zag;
–        contacten met hulpverleners en instanties die bij ons gezin werden betrokken;
–        het overleggen met mijn advocaat, lezen van stukken of zelf aanleveren van stukken;
–        het bedenken van een omgangsregeling die voor ons allen zou werken;
–        het proberen te vinden van woonruimte waar mijn kinderen en ik goed zouden kunnen wonen;
–        enzovoort…

En intussen moest er gewoon gewerkt worden, moesten de kinderen naar school en clubjes en was er natuurlijk ook nog wel eens een verjaardag of feestje. En dan heb ik het nog niet over het huishouden wat natuurlijk ook altijd doorgaat.

Druk, druk, druk. Vaak was ik pas laat in de avond klaar met van alles. Slapen was bijzaak en ging vaak sowieso niet heel lekker. Dus ja, wat kom ik dan met ‘herstel’ aan?

Klopt helemaal! Daarvoor is ook weinig ruimte. Vandaar dat ik sinds afgelopen maand niet alleen meer mijn herstelprogramma aanbiedt, maar ook mijn programma SAMEN heb gelanceerd. Voor al die mensen die nog in die scheiding zitten (of er net na) en die nog veel onrust ervaren in hun leven.

Mijn begeleiding richt zich in SAMEN niet op herstel. Waar het op neerkomt, is dat ik er voor je ben. Op elk moment van de dag. Je hoeft nooit meer alleen te stoeien, je hoeft niet meer in je eentje een dilemma op te lossen. Ik ben er. En hoe sneller en beter we de onrust tot rust laten komen, hoe sneller jij toe gaat komen aan herstellen. Dát is waar het om gaat: dat jij zo snel mogelijk weer het leven kunt gaan leven dat je eigenlijk wilt. Maar nu niet hebt. En dat je het vanaf nu nooit meer alleen hoeft te doen. We doen dit SAMEN.

Op dit moment geldt nog een zeer scherpe actieprijs én je krijgt er tijdelijk meer 1-op-1 sessies én mijn 24/7 bereikbaarheid via WhatsApp bij. Iets wat normaliter enkel beschikbaar is voor mijn VIP klanten. Interesse? Klik dan hier.

Zit jij in een (v)echtscheiding en ervaar je nu veel onrust in je leven? Dan is SAMEN wellicht iets voor jou! Vraag hier vrijblijvend een match call aan.

En natuurlijk ben je ook welkom in de Survivor§uite, een online meeting voor iedereen die dergelijke dingen heeft meegemaakt. Waarin we elkaar ontmoeten en vaak al heel snel voelen dat we elkaars taal spreken, omdat we elkaar begrijpen. Komende maandag, 31 juli om 20:15 uur, is de volgende bijeenkomst. Je kunt je hier aanmelden dan ontvang je de link in je mailbox*.

Heb je hier nog vragen over, laat het me dan gerust weten!

 

* Als je dit leest is het al maandag 31 juli geweest, maar gelukkig is de Survivor§uite er ongeveer 1x per twee weken.
  Check daarom hier wanneer de volgende is en meld je gerust aan!

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.