Vakantietijd… ‘Joepie’ of ‘Oh, help’?

Tijdens mijn ongezonde relatie waren vakanties mega zwaar. Na mijn vlucht stopte mijn relatie en werden de vakantieweken plots heel anders. Tegelijkertijd heb ik de schoolvakanties ook nog wel eens verwenst in die jaren. Want als de kinderen de hele tijd thuis waren, had ik geen enkel moment meer voor mezelf en dat had ik tijdens die periode van herstel eigenlijk wel keihard nodig. Daarom heb ik iets leuks voor je!

Miranda Siebel

door | 22 jul 2023 | Blog

Tijdens mijn ongezonde relatie waren vakanties mega zwaar. Met ons hele gezin in een chalet of tent was er als nel te weinig ruimte en ontstond er vaak nog meer stress dan thuis. En dat terwijl iedereen op de camping exact kon horen wat er gezegd werd, wanneer de stemmen harder werden. Het was nog lastiger dan thuis om de schone schijn op te houden en te blijven doen of we een leuk, gezellig gezinnetje waren. Soms sloot ik mezelf op in de douchecabine om even tot mezelf te kunnen komen, de enige plek waar ik even alleen was.

Na mijn vlucht stopte mijn relatie en werden de vakantieweken plots heel anders. Ik weet nog steeds het gevoel dat ik had, de eerste keer dat ik alleen met mijn kinderen een huisje had gehuurd. De relaxtheid, niets moeten, het samen heerlijk ontspannen rustig hebben. Het verbaasde me, het overrompelde en oh, wat was het lekker! We hebben nog veel heerlijke vakantie weken gehad in de jaren hierna.

Tegelijkertijd heb ik de schoolvakanties ook nog wel eens verwenst in die jaren. Want als de kinderen de hele tijd thuis waren, had ik geen enkel moment meer voor mezelf en dat had ik tijdens die periode van herstel eigenlijk wel keihard nodig.

Hoe zit dat met jou? Hoe ervaar jij de zomer en de vakantieperiode?

Op dit moment ben ik bezig met het opnemen van een mini programma. ‘Me-time moments’ gaat het heten. Door hier aan deel te nemen, wordt jouw zomer nog relaxter.

Wat zit er in? Dit zit er nu in elk geval al in:

✅ 5 leuke korte audio’s die je helpen ontspannen. Misschien worden het er nog wel meer want ik heb er erg veel lol in om deze op te nemen. 😊 Je kunt zo’n audio bijvoorbeeld doen voordat je gaat slapen zodat je drukte van de dag even helemaal achter je kunt laten.

✅ Een paar korte maar wel zeer effectieve lichamelijke oefeningen die je overdag kunt doen. Heb je kinderen? Dan kunnen die gewoon mee doen. Door die oefeningen kom je meer tot rust en voel je je meer ontspannen. Wat een positief effect heeft op de rest van je dag

✅ Als bonus krijg je er een shake sessie bij, waarmee je alles van je af kunt schudden. Super lekker werkt dat.

En misschien voeg ik er gaandeweg nog wel meer aan toe.
Oh ja en weet je wat je er ook bij krijgt?

✅ Mijn persoonlijke ondersteuning. Omdat ontspannen soms bijvoorbeeld emoties oproept. Of omdat je je plots frustreert en het relaxen dan niet lukt. Tijdens de 10 dagen dat je de mails van mij ontvangt, mag je me 24/7 appen en heb je dus eventjes de luxe die al mijn ‘VIP klanten’ een heel jaar hebben. Ik ga dit maar tijdelijk bij dit programma aanbieden want de tijd die je van mij hierbij krijgt is natuurlijk in geen verhouding met de prijs. Maar voor nu, zeker voor mijn trouwe volgers, doe ik het graag.

Je ontvangt alles als video of audio in je mailbox. Tien dagen achter elkaar ontvang elke dag iets nieuws. Als het je lukt elke oefening gelijk diezelfde dag te doen, heeft het het meest effect. Je kunt alles bekijken en doen wanneer je zelf wilt en je houdt 6 weken lang toegang, dus je kunt het zelfs meerdere keren doen als het je goed bevalt.

Lijkt dit je wat? Het is nog enorm vers, ik heb het programma nog niet eens af en er is nog geen pagina waarop je dit programma kunt kopen. Maar omdat ik er zo enthousiast over ben en jij mijn mails trouw leest, ga ik dit nu wel alvast aan je aanbieden. Voor een lagere prijs dan het straks op de website komt te staan. Voor maar € 19 krijg jij alle video’s en audio’s in jouw mailbox. Je moet me dan wel een berichtje sturen dat jij dit wilt hebben.

Dus wil je dit kopen voor deze speciale prijs dan moet je reageren voordat ik het op mijn website heb gezet. En ik verwacht dat dit vrij snel zal zijn. Stuur me dus direct even een appje of mailtje, dan noteer ik je naam en ontvang je het super goedkoop zodra het online staat.

Zodat jij de maand augustus lekker relaxt doorkomt!

Heb je hier nog vragen over, laat me dan gerust weten.

En laat je me ook even weten hoe jij je vakantie en de zomer ervaart? Dat vind ik leuk 🌞

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.