Video

Vandaag wens ik jou tijd voor ontspanning!

Miranda Siebel

door 1 augustus 2022Video0 Reacties

Vandaag wens ik jou tijd voor ontspanning!

Tijd maken voor jezelf is best lastig. Zeker als het leven je leeft. Voor je het weet is de dag weer voorbij. Maar juist dan is tijd voor jezelf mega belangrijk. Want anders blijft de onrust bestaan en komt de ontspanning nooit.

Vandaag wens ik je toe dat je elke dag minimaal een half uur echt voor jezelf vrij maakt. En als je dan ook nog een fijne ontspannende oefening doet, zoals mijn Yoga Nidra, dan haal je ook nog het maximale uit dat half uur! En ben je super goed voor jezelf bezig!

Je kunt deze Yoga Nidra hieronder gratis downloaden:

Mijn laatste video’s

Vind je het fijn om meer te bekijken?

Kijk dan gerust verder!

Video: Jij bent mooi en uniek!

Video: Jij bent mooi en uniek!

Vaak zien we zo goed waarin we zelf tekort komen. En vergeten we aandacht te geven aan wat we al allemaal kunnen en goed doen. Terwijl het juist zo krachtig is om dit juist andersom te doen.

Kijk eens vaker naar waar jij al mooi in bent. En waardeer jouw unieke persoontje. Jij bent dat waard!

Mijn laatste podcasts

Vind je het fijn om meer te luisteren?

Luister dan gerust verder!

Podcast 18: Kiezen voor jezelf is een keuze en een kunde

Podcast 18: Kiezen voor jezelf is een keuze en een kunde

Je bent er graag voor anderen, maar je voelt dat je meer aandacht mag geven aan jezelf. Je verlangt daar naar. Meer tijd, meer energie, meer rust. Maar hoe doe je dat? Want als jij voor jezelf kiest, dan gaat er van alles mis. Je hoort als moeder van alles te doen, op je werk wordt van alles verwacht en wat zal je man er van vinden als je nog vaker weg gaat. Om gewoon iets leuks te doen… Hij heeft het al zo druk en je geeft hem al zo weinig aandacht. Kiezen voor jezelf voelt vaak alsof dit ten koste gaat van anderen. Maar dat hoeft helemaal niet. In deze podcast vertel ik je daar over en leg ik je uit dat het start met een keuze. Een keuze om eindelijk verantwoordelijkheid te gaan nemen voor jouw eigen gezondheid en welzijn. Want dat is het. Veel luisterplezier!

Podcast 15: Je zeurt niet!

Podcast 15: Je zeurt niet!

“Sorry voor mijn gezeur” hoor ik vaak zeggen. Terwijl ik wat mijn cliënt zegt helemaal niet ervaar als zeuren. Sterker nog, ik juich toe wat ze doet! In deze podcast leg ik je uit waarom het voor jou vaak voelt alsof je zeurt, terwijl je dat helemaal niet doet. En waarom het belangrijk is dat je zeker niet stopt met ‘zeuren’.

Mijn laatste blogberichten

Vind je het fijn om meer van me te lezen?

Lees dan gerust verder!

Langdurige stress heeft veel impact op je lichaam!

Afgelopen week werd er in mijn community ‘Leven na geweld’ gedeeld over hormonale disbalans als gevolg van langdurige stress. En dit werd herkend. Hormonale disbalans is zeker geen uitzondering onder vrouwen die in een langdurige ongezonde relatie zijn gebleven.

Hoezo herstellen? Ik zit nog midden in de onrust!

“Hoezo herstellen? Ik zit nog midden in de onrust!” Dat hoor ik nog wel eens als ik praat over herstellen na je ongezonde, toxische relatie. En oh, wat herken ik dit. Want het woord ‘herstellen’ kwam niet in me op, toen ik net weg was uit die relatie. Dat kon ook niet, want mijn brein had het veel te druk met een hele lading andere dingen.

Vakantietijd… ‘Joepie’ of ‘Oh, help’?

Tijdens mijn ongezonde relatie waren vakanties mega zwaar. Na mijn vlucht stopte mijn relatie en werden de vakantieweken plots heel anders. Tegelijkertijd heb ik de schoolvakanties ook nog wel eens verwenst in die jaren. Want als de kinderen de hele tijd thuis waren, had ik geen enkel moment meer voor mezelf en dat had ik tijdens die periode van herstel eigenlijk wel keihard nodig. Daarom heb ik iets leuks voor je!

Herken je dit?

Herken je jezelf in deze podcast of heb je er iets aan gehad?

Laat het me dan vooral hieronder in de reacties even weten!

Het is fijn om zulke reacties te lezen.

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.