Video

Vandaag een oefening om beter te voelen!

Miranda Siebel

Vandaag een oefening om beter te voelen!

Voelen is voor mijzelf lange tijd niet vanzelfsprekend geweest. Als je veel mee maakt en het je overspoelt, kun je jezelf soms beschermen door niet alles meer te voelen. Dat gebeurt vaak onbewust. En als je veel stress hebt verval je vaak in vooral denken. Je gaat als het ware ‘in je hoofd leven’. Ook weer uit zelf bescherming.

Op dat moment is dat wellicht nodig. Maar als het langere tijd zo blijft kan het niet voelen je belemmeren. Want je signaleert niet wat er in je lijf gebeurt en je doet daar dus ook niets mee. En dat kan betekenen dat je niet voelt dat je eigenlijk moet eten. Of dat je lange tijd in een onhandige houding zit, zonder dat te corrigeren. Of je voelt je grenzen niet en kan die dus ook niet aangeven…

Deze oefening helpt je om even heel bewust te voelen. Om waar te nemen hoe het in je lichaam is op dit moment. Je kunt deze oefening herhalen zo vaak je wilt. Het gaat je helpen om weer meer bewust te zijn van je lichaam.

Voel jij ook minder dan je zou wensen? Net als ik destijds? En wil je dit graag definitief omzetten? Wil je meer dan alleen zo’n oefening? Wil je een fijn leven, ontspannen, zonder gedoe waarin je weer heerlijk alles kunt voelen en ervaren en blij bent met jezelf? Waarin je je grenzen prima voelt en kunt aangeven? Neem dan even contact met me op om te kijken wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Dat kun je direct doen door onderstaande vragen te beantwoorden en op Verzenden te klikken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Deze omslag, deze metamorfose, is namelijk echt een aanrader! Ik heb het zelf doorgaan. Ik wens het iedereen toe. Ontspannen leven, vanuit je gevoel. Geen druk hoofd meer. Vertrouwen. Heerlijk!

Ik spreek je graag! ❀

Mijn laatste video’s

Vind je het fijn om meer te bekijken?

Kijk dan gerust verder!

Video: Veiligheid voorop in de complexe scheiding!

Video: Veiligheid voorop in de complexe scheiding!

Franka Guiking geeft in dit gesprek met Miranda Siebel een aantal zeer concrete tips voor ouders in een complexe scheiding situatie.

Een must-see wanneer jij je op dit moment niet gehoord voelt door professionals vanwege de veiligheid van je kind(eren).

Video: Jij bent mooi en uniek!

Video: Jij bent mooi en uniek!

Vaak zien we zo goed waarin we zelf tekort komen. En vergeten we aandacht te geven aan wat we al allemaal kunnen en goed doen. Terwijl het juist zo krachtig is om dit juist andersom te doen.

Kijk eens vaker naar waar jij al mooi in bent. En waardeer jouw unieke persoontje. Jij bent dat waard!

Mijn laatste podcasts

Vind je het fijn om meer te luisteren?

Luister dan gerust verder!

Podcast 13: Ik had een ongezonde relatie

Podcast 13: Ik had een ongezonde relatie

In deze podcast vertel ik je wat deze relatie nu eigenlijk ongezond maakte en waaraan je een ongezonde relatie herkent.

Heb je vragen of wil je hierna verder praten? Stuur me dan gerust een berichtje, bijvoorbeeld via mijn website https://www.mirandasiebel.nl/!

En wil je net als ik herstellen van iets dergelijks?
Wellicht is mijn e-book dan iets voor jou: https://www.mirandasiebel.nl/ebook-herstellen-na-een-ongezonde-relatie/

Mijn laatste blogberichten

Vind je het fijn om meer van me te lezen?

Lees dan gerust verder!

Hoe herstel ik na huiselijk geweld?

Je hebt partnergeweld meegemaakt. Of je kinderen zijn mishandeld voor je partner. Of jijzelf als kind. Dat is allemaal huiselijk geweld. En dat is heftig. Het huiselijk geweld kan lichamelijk zijn geweest en wellicht seksueel maar het kan ook enkel emotioneel geweld zijn geweest (vernedering, manipulatie, verbale agressie, bedreigingen, enzovoort).

Je omgeving beseft vaak niet hoeveel impact het heeft.

Narcistische mishandeling

Als je een relatie hebt met iemand, heb je zelf niet in de gaten dat je te maken hebt met iemand met narcistisch gedrag. Dat is niet iets waar je bewust voor kiest, zeker niet als je weet dat dit je compleet als persoon kan vernietigen.
Klinkt zwaar? Is het ook!

Ik was (en ben) geen zielig vrouwtje!

Buitenstaanders lijken nog wel eens te denken dat slachtoffers van huiselijk geweld zielige, afhankelijke en zwakke mensen zijn. Die je zo omblaast en waaraan je van verre al ziet: dat is een fragiel type.

Dat klopt niet! Huiselijk geweld komt overal voor. Het speelt ook bij hoogopgeleide vrouwen, zoals ik. En ook bij leidinggevenden, zoals ik destijds was.

Herken je dit?

Herken je jezelf in deze podcast of heb je er iets aan gehad?

Laat het me dan vooral hieronder in de reacties even weten!

Het is fijn om zulke reacties te lezen.

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij. Β