Video

Vandaag wens ik jou: een metamorfose

Miranda Siebel

Vandaag wens ik jou: een metamorfose

Wauw wat heb ik een metamorfose ondergaan! Super blij ben ik er mee maar ik had wel graag eerder begrepen hoe ik de omslag vanuit overleven, druk en moe zijn had kunnen maken. En vooral die stress… ruim 10 jaar lang na mijn scheiding beïnvloedde dat nog steeds dagelijks mijn leven. Nu niet meer.

Met alles wat ik heb geleerd en bestudeerd kan ik nu meer dan iets betekenen voor anderen. mijn hulpverleningsachtgrond gecombineerd met 20 jaar docentschap, leidinggevende ervaring én alle scholingen en cursussen doe ik heb gedaan (o.a. een coach opleiding) maken dat ik hiervoor meer dan gekwalificeerd ben. En ook dat is iets wat ik pas sinds kort zelf zie en hardop durf uit te spreken.

Ik ben nu blij met mezelf, ken mijn eigen krachten en ben trots. Ik ben ontspannen, en ben mijn eigen droomleven alsnog aan het leven.

Wil jij dat ook? En wil je niet eerst 10 jaar zelf de weg zoeken zoals ik deed? Vind je het fijn intensief begeleid te worden juist op de momenten dat het even lastig is?

Je mag altijd een afspraak met me maken als je voelt dat je door mij begeleid zou willen worden. Dat kun je direct doen door onderstaande vragen te beantwoorden en op Verzenden te klikken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Ik spreek je graag! ❤

Mijn laatste video’s

Vind je het fijn om meer te bekijken?

Kijk dan gerust verder!

Video: Veiligheid voorop in de complexe scheiding!

Video: Veiligheid voorop in de complexe scheiding!

Franka Guiking geeft in dit gesprek met Miranda Siebel een aantal zeer concrete tips voor ouders in een complexe scheiding situatie.

Een must-see wanneer jij je op dit moment niet gehoord voelt door professionals vanwege de veiligheid van je kind(eren).

Video: Jij bent mooi en uniek!

Video: Jij bent mooi en uniek!

Vaak zien we zo goed waarin we zelf tekort komen. En vergeten we aandacht te geven aan wat we al allemaal kunnen en goed doen. Terwijl het juist zo krachtig is om dit juist andersom te doen.

Kijk eens vaker naar waar jij al mooi in bent. En waardeer jouw unieke persoontje. Jij bent dat waard!

Mijn laatste podcasts

Vind je het fijn om meer te luisteren?

Luister dan gerust verder!

Podcast 13: Ik had een ongezonde relatie

Podcast 13: Ik had een ongezonde relatie

In deze podcast vertel ik je wat deze relatie nu eigenlijk ongezond maakte en waaraan je een ongezonde relatie herkent.

Heb je vragen of wil je hierna verder praten? Stuur me dan gerust een berichtje, bijvoorbeeld via mijn website https://www.mirandasiebel.nl/!

En wil je net als ik herstellen van iets dergelijks?
Wellicht is mijn e-book dan iets voor jou: https://www.mirandasiebel.nl/ebook-herstellen-na-een-ongezonde-relatie/

Mijn laatste blogberichten

Vind je het fijn om meer van me te lezen?

Lees dan gerust verder!

Hoe herstel ik na huiselijk geweld?

Je hebt partnergeweld meegemaakt. Of je kinderen zijn mishandeld voor je partner. Of jijzelf als kind. Dat is allemaal huiselijk geweld. En dat is heftig. Het huiselijk geweld kan lichamelijk zijn geweest en wellicht seksueel maar het kan ook enkel emotioneel geweld zijn geweest (vernedering, manipulatie, verbale agressie, bedreigingen, enzovoort).

Je omgeving beseft vaak niet hoeveel impact het heeft.

Narcistische mishandeling

Als je een relatie hebt met iemand, heb je zelf niet in de gaten dat je te maken hebt met iemand met narcistisch gedrag. Dat is niet iets waar je bewust voor kiest, zeker niet als je weet dat dit je compleet als persoon kan vernietigen.
Klinkt zwaar? Is het ook!

Ik was (en ben) geen zielig vrouwtje!

Buitenstaanders lijken nog wel eens te denken dat slachtoffers van huiselijk geweld zielige, afhankelijke en zwakke mensen zijn. Die je zo omblaast en waaraan je van verre al ziet: dat is een fragiel type.

Dat klopt niet! Huiselijk geweld komt overal voor. Het speelt ook bij hoogopgeleide vrouwen, zoals ik. En ook bij leidinggevenden, zoals ik destijds was.

Herken je dit?

Herken je jezelf in deze podcast of heb je er iets aan gehad?

Laat het me dan vooral hieronder in de reacties even weten!

Het is fijn om zulke reacties te lezen.

Open WhatsApp
1
Hoi!
Wat fijn dat je hier rondkijkt.

Als je een vraag hebt of als je de behoefte voelt om iets te delen, typ hier dan gerust een berichtje aan mij.