Video

Vandaag wens ik jou: een metamorfose

Miranda Siebel

Vandaag wens ik jou: een metamorfose

Wauw wat heb ik een metamorfose ondergaan! Super blij ben ik er mee maar ik had wel graag eerder begrepen hoe ik de omslag vanuit overleven, druk en moe zijn had kunnen maken. En vooral die stress… ruim 10 jaar lang na mijn scheiding beïnvloedde dat nog steeds dagelijks mijn leven. Nu niet meer.

Met alles wat ik heb geleerd en bestudeerd kan ik nu meer dan iets betekenen voor anderen. mijn hulpverleningsachtgrond gecombineerd met 20 jaar docentschap, leidinggevende ervaring én alle scholingen en cursussen doe ik heb gedaan (o.a. een coach opleiding) maken dat ik hiervoor meer dan gekwalificeerd ben. En ook dat is iets wat ik pas sinds kort zelf zie en hardop durf uit te spreken.

Ik ben nu blij met mezelf, ken mijn eigen krachten en ben trots. Ik ben ontspannen, en ben mijn eigen droomleven alsnog aan het leven.

Wil jij dat ook? En wil je niet eerst 10 jaar zelf de weg zoeken zoals ik deed? Vind je het fijn intensief begeleid te worden juist op de momenten dat het even lastig is?

Je mag altijd een afspraak met me maken als je voelt dat je door mij begeleid zou willen worden. Dat kun je direct doen door onderstaande vragen te beantwoorden en op Verzenden te klikken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Ik spreek je graag! ❤

Mijn laatste video’s

Vind je het fijn om meer te bekijken?

Kijk dan gerust verder!

Video: Jij bent mooi en uniek!

Video: Jij bent mooi en uniek!

Vaak zien we zo goed waarin we zelf tekort komen. En vergeten we aandacht te geven aan wat we al allemaal kunnen en goed doen. Terwijl het juist zo krachtig is om dit juist andersom te doen.

Kijk eens vaker naar waar jij al mooi in bent. En waardeer jouw unieke persoontje. Jij bent dat waard!

Video: Haal jezelf even naar het hier en nu!

Video: Haal jezelf even naar het hier en nu!

Als je in een gespannen situatie leeft zit je wellicht in de overlevingsstand. Die kan ook nog aanhouden als de onveiligheid of onrust intussen al is verdwenen.

Je bent bezig met alles wat je is overkomen (het verleden) en wellicht ben je alles zorgvuldig aan het regelen en onder controle aan het houden (toekomstgericht). Maar in het hier en nu ligt de ontspanning en de rust. Dus kom alsjeblieft af en toe even naar het hier en nu.

Video: Je hoeft jezelf niet te fixen!

Video: Je hoeft jezelf niet te fixen!

Mensen die veel mee maken en door een hel zijn gegaan houden zich vaak vast aan een toekomstbeeld. Een droom. Van hoe hun leven gaat zijn. Zodat ze hoop houden en daaruit kracht halen om door te gaan.

Een techniek die ik ook veel heb toegepast en die me zeker heeft gesteund in zware tijden.

Mijn laatste podcasts

Vind je het fijn om meer te luisteren?

Luister dan gerust verder!

Podcast 9: De Storm

De dag na storm Eunice, die heel ons land in de greep hield, zat ik helemaal alleen in een huisje middenin het bos.

Het viel me op dat sommige bomen enorm meebewogen met de wind en later weer fier rechtop stonden. Terwijl anderen veel minder bewogen…

Podcast 8: Een nieuwe relatie

In deze podcast ben ik in gesprek met Tjarda Reesink.

Tjarda heeft huiselijk geweld meegemaakt en maakt zich hard voor slachtoffers van huiselijk geweld. Zowel in haar werk als privé.

Ik mocht haar interviewen over hét onderwerp dat ze zelf had uitgekozen: het krijgen van een nieuwe relatie nadat je bent losgekomen van huiselijk geweld.

Met deze podcast willen we graag perspectief bieden aan anderen.

Mijn laatste blogberichten

Vind je het fijn om meer van me te lezen?

Lees dan gerust verder!

“Wat ben jij een moedige vrouw!”

"Wat ben jij een moedige vrouw!" Ik ben weg gegaan uit een ongezonde relatie samen met twee kleine kinderen. Ik heb weer een leven opgebouwd na veel sh*t te hebben opgeruimd. En ja, ik durf daar over te spreken… Dát vindt men moedig. “Wat ben jij een moedige vrouw”...

Ik ben zo enorm moe!

Ik ben zo enorm moe!   Ik ben moe. Mega moe… ik kan niet meer en toch blijf ik gaan… Slapen doe ik amper, zo onrustig is mijn hoofd. Van alles flitst er voorbij als ik mijn ogen sluit. En dat start direct weer als ik een beetje wakker word. Elke dag weer sta ik...

Ik schaam me!

Ik schaam me!   Ik was een slachtoffer van huiselijk geweld en ik schaam me ervoor!   “Waarom schaam jíj je?” vroeg een man me tijdens een meeting. “Het was toch niet jouw schuld? Die ander moet zich schamen.” Ik begrijp hoe hij denkt. Maar de realiteit is...

Herken je dit?

Herken je jezelf in deze podcast of heb je er iets aan gehad?

Laat het me dan vooral hieronder in de reacties even weten!

Het is fijn om zulke reacties te lezen.